kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'e Yunan golcü

Yeni Haber
Golcü arayışları Avrupa'da sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. İngiliz basını, Kanoute'den Shevchenko'ya kadar birçok yıldızla ilgilendiği iddia edilen Fenerbahçe'nin Yunan golcü Samaras'ı transfer etmek için çaba harcadığını yazdı.

Lig TV'nin Daily Record'a dayandırarak verdiği haberde; sezonun ikinci yarısını Celtic'te kiralık olarak geçiren Samaras için nabız yoklamaya başlayan Fenerbahçe, İskoç ekibiyle çekişiyor. Celtic'in 23 yaşındaki yıldızın bonservisini almaya çalıştığı iddia edilen haberde Emre'yi kadrosuna katan ve Nihat ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin Yunan forveti transfer ederek Galatasaray'a kaptırdığı şampiyonluğu geri almak istediği belirtildi.

Gelecek sezon Manchester'da devam etmeyeceğini açıklayan Samaras ise İskoçya'da kalmanın hesaplarını yapıyor ama her teklife açık olduğunu ifade ediyor. Gazetenin haberinde ise City'nin Avrupa Şampiyonası'ndan sonra yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

Sezona City'de başlayan ancak Benjani transferinin ardından Celtic'e kiralanan yıldız golcü burada sürpriz şampiyonlukta başrol oyuncusu olmuştu. Georgios Samaras, Yeşil beyazlı ekipte 16 maç forma giymiş ve 6 kez fileleri havalandırmıştı.