kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Evli bir erkekle evlenmek!

Bugün size bir soru sorarak yazıma başlamak istiyorum: "Bir kadının saf olduğunu nereden anlarsınız?" Şimdi kadınlardan şöyle bir cevap duyar gibiyim: "Hepimiz safız!" Adım gibi eminim ki erkekler de kendi kendilerine şöyle bir cevap vermişlerdir: "Saf kadın mı? Hani nerede baba?" Hemcinslerimin "Hani nerede baba?" cevabı beni fazlasıyla işkillendirdiği için, saf kadınların nerede saklı olduğunu yazmak vatani görev gibi boynumuzun borcu oldu. Kadınlar şimdi sıkı durun! Bendeniz 'hepinizin saf!' olduğunu Allah'a şükür biliyorum. Ama gelin görün ki aranızda gerçekten de 'süzme saf!'lar var ki, onları siz bile bu yazıyı okuyana dek bilmiyordunuz. Bana göre bir kadının saf olduğunu 'evli bir erkekle evlenmek!' istemesinden anlarsınız.

NASIL YANİ?
Biliyorum; hepiniz saf olduğunuzdan 'evli bir erkekle evlenmek!' sözünden aklınız karıştı. Ama o saf aklınızı boş yere hiç karıştırmayın. Ben hazır aklımı karıştırmışken size yazayım. Bu yüzden de evli erkeklerle ilişki yaşayan bacılara acı gerçekleri ardı ardına geçirip, onları şişe dizeyim. Gelecekte çok ünlü olacak şu veciz sözümü de bırakın müsaadenizle edeyim: "Size evlilik sözü veren evli erkeklerden kaçının. Çünkü muhtemelen bu ilişkiden karılarının haberi yoktur!" Peki, evli erkeklere neden aşık olunmaz? Bir kere şu gerçeği hemen söylemeliyim ki; genç kızları evlenme vaadiyle kandırıp kendine aşık eden, sonra da onların başına çuval geçiren evli erkekler, gördüğüm en 'yavşak!' tiplerdir. Bu sözlerimden dolayı 'evli ve yavşak!' erkekler hiç alınmasın. Bu yavşak adamlara aşık olup, onların evdeki karılarından boşanmalarını dört gözle bekleyen 'süzme saf!' kadınlar da yazacaklarıma kulak asıp, iffetlerini boş yere elletmesinler. Neden mi peki?

O BİLDİK NEDENLER
Çünkü evli bir erkeğin aşk öyküsü her zaman şu 'bildik nedenler!' in öyküsüdür. O bildik nedenler ne mi? Şu: "Karımla çok mutsuzum! Yakında boşanıyoruz!" Ama gelin görün ki erkeğin öteki kadına yazdığı bu senaryodan, evdeki kadının da haberi yoktur. Oysaki evdeki kadın kocasıyla birlikte son derece mutlu ve mesut yaşamaktadır. Üstelik ufukta boşanmak da görünmemektedir. O zaman geriye şu soru kalıyor: "Evli adamlar evlilik dışı bir ilişkiye girip neden diğer kadına evlilik sözü veriyor?" Gerçek şu ki; geçici bir heyecan arıyorlar! Karşılarına çıkan kadına da evlilik sözü verip, onları yatağa atıyorlar. Cinsel yönden tatmin olduklarına kanaat getirdikten sonra da soluğu karılarının yanında alıyorlar. Evli adamlarla ilişki yaşayan süzme saflar da böylece havalarını alıp, kendilerini mundar ediyorlar.