kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Abramoviç ve Sharapova Antalya'da

Yeni Haber
Tatil için Antalya'yı seçen Roman Abramoviç, geceliği 25 bin dolara villa kiraladı. Golf sahası, sinema salonu ve özel restaurantı bulunan villanın, çöp kutusu bile altından.

GEÇEN YIL BODRUM'U SEÇMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl dünyanın 5. büyük yatı olan 115 metrelik "Pelorus" ile Bodrum'da tatil yapan dünyanın sayılı zenginlerinden Rus işadamı Roman Abramoviç, bu kez Antalya Belek'i seçti. Abramoviç'in geceliğine 25 bin dolar ödeyeceği Calista Luxury Resort'un 'Leo' adındaki özel villası, seçkin misafirlerine en lüks hizmetleri sunuyor.

SHARAPOVA DA YOLDA...

Muslukları ve çöp kutusu bile altından olan bin 500 metrekarelik görkemli villanın içinde; 1 helikopter, kişiye özel golf sahası, otelden bağımsız resepsiyonu, sinema salonları, özel restaurantı ve SPA merkezi de yer alıyor. Abramoviç'in ardından Calista'nın bir diğer konuğu ise kortların ünlü ismi Maria Sharapova olacak. Güzel tenisçi de tatilini Leo'da yapacak.


ABRAMOVİÇ'İN GECESİ 25 BİN $

Roman Abramoviç, tatil için Antalya'yı seçti. Zengin Rus'un gecesine 25 bin $ ödeyeceği villa, pırlanta ve altınla inşa edildi.

Para bol olunca sefası da ayrıntılı oluyor... Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Rus işadamı Roman Abramoviç, yaz tatilini Antalya Belek'te geçirmeye hazırlanıyor. Ünlü işadamının geceliğine 25 bin dolar vereceği Calista Luxury Resort'un "Leo" adındaki özel villası ise misafirlerine en lüks hizmeti sunuyor. Bin 500 metrekarelik devasa villanın duvarlarını, Swarovski taşlar süslüyor. Villanın sadece muslukları değil, tuvaletindeki çöp kutusu bile altından... Ayrıca içinde 1 helikopteri, kişiye özel golf sahası, özel restaurantı, otelden bağımsız bir resepsiyonu, hobi ve sinema salonları ile konforlu bir SPA merkezi de yer alıyor.

24 SAAT KAHYA HİZMETİ

Misafirler, deneyimli personelin yapacağı her türlü masaj, terapi ve bakımlardan yararlanabiliyor. VIP villada ayrıca 24 saat kahya ve sekreterya hizmeti de veriliyor. İsteğe göre özel günlerin organizasyonları da eksiksiz olarak yapılıyor.

TAKVİM