kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kaza anı, bir belediye çalışanı tarafından tesadüfen görüntülendi.

Otomobilin çarptığı an

DIŞ HABERLER
Meksika'da alkollü sürücü, bisiklet yarışının yapıldığı parkura ters yoldan aracıyla daldı. İki bisikletçi öldü 14 kişi yaralandı..
Meksika'nın Matamaros kentinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen bisiklet maratonunda korkunç bir kaza meydana geldi. Pazar günü yapılan yarışın 11'inci kilometresinde sarhoş bir sürücü parkura girince ölüm saçtı. Aldığı alkol ve uyuşturucunun etkisiyle ters yöne dalan 33 yaşındaki Jesse Campos iki bisikletçiyi ezdi. 14 bisikletçi de yaralandı. 425 bisikletçinin katıldığı ve 35 km. süren maraton korkunç olayın ardından iptal edildi. Amerikan vatandaşı olduğu belirtilen Campos'un direksiyon başında uyuya kaldığı belirtildi. Yarılılardan birinin 14 yaşında olduğu, ikisinin ise durumlarının ağır olduğu kaydedildi.

SÜRÜCÜ UYUYORDU
Bu unutulmayacak kaza fotoğrafı ise görevli bir belediye işçisi tarafından çekildi. Gözaltına alınan Jesse Campos'un daha önce cinayet suçlamasıyla yargılandığı ortaya çıktı. Polise verdiği ilk ifadede ise "Plajdan dönüyordum. Uyuya kalmışım. Kaza olduğunda uyandım" dedi.