kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İbrahim Kutluay: ''Tüm arkadaşlarımı kutluyorum''

(A.A)
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
İbrahim Kutluay: ''Tüm arkadaşlarımı kutluyorum''
Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Türk Telekomspor'a 4-1 üstünlük sağlayarak şampiyon olan Fenerbahçe Ülkerli oyuncularda büyük sevinç yaşanıyor.

Sezona Fenerbahçe Ülker'de başlayan, ancak daha sonra Yunanistan'ın PAOK Selanik takımına transfer olan milli basketbolcu İbrahim Kutluay, izlediği maç sonrası, şampiyon oldukları için takım arkadaşlarını kutladı. Fenerbahçe Ülker'in üstüste şampiyon olmasının çok sevindirici olduğunu ifade eden Kutluay, ''Fenerbahçe'nin kadrosu Türk Telekomspor'a göre daha iyiydi. Zaten rahat oynayıp şampiyon oldular. Umarım bundan sonraki sezonlarda hem Türkiye'de, hem Avrupa'da başarılı oluruz'' dedi.

Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceğiyle ilgili bir soruya İbrahim, ''Basketbol hayatıma Fenerbahçe'de başladım. Bu camiada büyük mutluluklar yaşadım. Fenerbahçe benim yuvam. Zaten 100. yılda Fenerbahçe'ye gelirken, bu forma altında basketbol yaşamımı sürdürmek istediğimi söylemiştim. Fenerbahçe Ülker'e dönmek en büyük arzum. Umarım önümüzdeki günlerde bu olur, basketbol yaşamımı burada devam ettiririm'' diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in başarılı oyuncularından Ömer Onan, takımda daha önce şampiyonluk yaşamış oyuncular bulunduğunu ifade ederek, ''Herkes bugün karakterini ortaya koydu. Türk Telekomspor iyi takım ama biz daha iyi savunma yaptık, daha iyi oynadık. Şampiyonluğu sonuna kadar hakettik'' dedi.

Oğuz Savaş da verdikleri emeğin karşılığının şampiyonluk olmasının mutluluk verici olduğunu vurgularken, duygularını, ''Çok iyi mücadele ettik. Şampiyonluk güzel bir duygu. Bu başarıyı Avrupa'da da yakalamak istiyoruz'' diye açıkladı.

Takım kaptanı Demir Kaan ise çok güzel bir final serisi oynadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

''Bugün çok iyi bir galibiyet elde ettik. İnanıyorum ki bu sezon taraftarlarımıza çok güzel basketbol izlettik. Şampiyon olduk, çok mutluyuz. Geçen sezon da şampiyon olmuştuk. Üstüste 2 kez şampiyon olmak çok güzel. Yönetimi ve taraftarıyla çok güzel bir camia olan Fenerbahçe'de basketbol yaşantımı sürdürmek istiyorum. Herkesin yaşımla ilgili soruları olabilir ama ben taraftarların önüne çıktığımda, kendimi daha genç ve çok iyi hissediyorum.''

Genç oyuncu Semih de kendisine yöneltilen mikrofonlara, ''Ne söyleyeyim, şampiyon olduk. Başka söyleyecek birşey var mıİ'' demekle yetindi.

Bu arada maç sonrasında düzenlenen kupa töreninden sonra basketbolcular, şampiyonluk kupasıyla birlikte salonda tur atarlarken, sarı-lacivertli taraftarlar, takım kaptanı Demir Kaan'ı omuzlara alarak salonda gezdirdi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de soyunma odasına giderek, teknik heyet ve oyuncuları kutlarlarken, ekip, burada hep birlikte şampiyonluk sevincini yaşadı.