kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Adını sen koy...

Yeni Haber
Onlar isimleriyle ünlü ama acaba isimlerinden memnunlar mı? Hülya Dergisi ünlülere kendi isimlerini koyma şansları olsaydı ne yapacaklarını sormuş.....
Ece Erken: "Su ismine bayılıyorum"
Ece ismini çok seviyorum, ismimle ilgili bir sıkıntım olmadışimdiye kadar ama eğer adımı kendim koyacak olsaydım Sukoymayı çok isterdim. Bence çok ama çok güzle biri isim Su.Saflığı ve doğallığı anlattığı için...

Yunus Günce: "Küçük güneş..."
Yunus ismi hiç fena değil. Şimdiye kadar ismimle ilgili bir sıkıntım olmadı, seviyorum. Ama eğer kendi ismimi kendim koyacak olsaydım, Günçe koyardım. Günçe 'küçük güneş' anlamına geliyor. Anlamı itibariyle çok güzel bir isim olurdu.

Burcu Kara: "Irmak, Deniz, Nehir..."
Suyla ilişkisi olan isimlere bayılıyorum. Eğer ismimi kendim koyacak olsaydım kesinlikle suyla ilişkisi olan bir isim koymak isterdim. Irmak, Deniz, Nehir gibi bir isim olabilirdi mesela. Bu isimlerin hepsi bana çok güzel şeyler çağrıştırıyor.

Hande Yener: "Ablamın ismini kıskanırdım"
Hande ismimden çok memnunum, ismimi çok seviyorum. Ama çocukken öyle düşünmüyordum ve ablamın ismini çok kıskanıyordum. Benim de adım Şule olsun istiyordum. Kulağıma çok hoş geliyordu bu isim. Şimdi ise kendi ismimin enerjisine çok inanıyorum.

Emre Aydın: "Uçsuz bucaksız denizler..."
Eğer kendi ismimi koyma şansım olsaydı, kesinlikle Deniz adını koyardım. Deniz çok sevdiğim bir isim. Belki de sonsuzluğu, hatırlattığı içindir. Ama bu arada kendi ismimden de şikayetçi değilim.

Sinan Taymin Albayrak: "İsmimi ben koydum"
Kimse pek bilmiyor sanırım ama ben zaten kendi ismimi kendim koydum. Sinan isminin yanına bir de Taymin ekledim. Taymin Çerkezce bir isim ve ben bu ismi çok beğeniyorum. Yakınlarımın bana 'Taymin' diye seslenmesinden çok mutlu oluyorum.

Emel Müftüoğlu: "Kiraz ya da Eylül..."
Eğer ismimi kendim koyacak olsaydım kesinlekle Eylül ya da Kiraz koyardım. Bu iki ismi de çok seviyorum. Eylül çok güzel şeyler çağrıştırıyor. Söylenmesi de çok melodik. Kiraz ismi de çok enerjik ve neşeli. Yaz mevsimini hatırlatıyor, mutluluk veriyor.