kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu iş tıpkı annelik gibi

Andaç Haznedaroğlu..
6-7 yıldır yönetmenlik yapıyorum. İlk çektiğim dizi 'Dadı'. En son da 'Dudaktan Kalbe' geldi. 'Dudaktan Kalbe'de çok iyi bir senaryo ve çok iyi bir yapım ekibi vardı, onun için kabul ettim. Yakışıklı ve güzel birer başrol seçildi. Diğer oyuncuların da güzel olmasına dikkat edildi. Televizyonda çok önemli güzellik.

BİZ DAHA TİTİZİZ!
* Benim için yönetmen 360 derece görebilendir. Herkes yönetmen olamaz. Dizi çekerken günde 14-15 saat çalışıyoruz. Bu insan üstü bir şey aslında. Bir kadın için çok zor. Yani diğer arkadaşlarım nasıl evleniyorlar, nasıl çocuk yapıyorlar; inanın anlamıyorum.
* Kadın yönetmenler erkeklerden daha titiz çalışıyor. Diziler, daha çok kadın izleyiciye hitap ediyor. Kadınlara hizmet ediyoruz ve o duyguyu da iyi anlıyoruz. Bu yıl trend olan kıyafetleri bir erkeğin takip etmesi, bu sene trend olan dekoru bir erkeğin bilmesi daha zor.
* Benim normalde çocuğum yok ama oyuncularımın hepsi çocuğum gibi. Onların her türlü sorununu dinleyip, onlara yol gösteriyorsunuz. Göstermek zorundasınız. Benim için çekilen şeyden daha önemlisi, bu ekiple ve oyuncularla gittiğim o yol. Çünkü belli bir zaman dilimini birlikte geçiriyoruz bu insanlarla. Onların gelişimi benim için çok önemli. Bu; tıpkı annelik duygusu gibi...