kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cameron Diaz'ın bugüne kadar basına yansıyan her ilişkisi hüsranla sonuçlandı.

Cameron Diaz hep zoru seçiyor!

Cameron Diaz'ın adı bir süredir Gerard Butler ile anılıyor. Ancak Butler'ın ilişkilerini kabul etmemesi, aşkta hep hayal kırıklığına uğrayan Diaz'ı çok üzüyor..
Hollywood'un çapkın aktrislerinden Cameron Diaz'ın bir süredir Gerard Butler ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İkiliye yakın kaynaklar, aralarında aşk olduğunu iddia etse de Gerard Butler'ın ilişkilerini reddetmesi ve Diaz'la sadece arkadaş olduklarını açıklaması Cameron Diaz'ı çok üzüyor.

KISMETİNİ KAPAMIYOR
Çapkınlığıyla tanınan Butler'ın Diaz'la yaşadığı ilişkisini kabul etmemesi, 'Kısmetlerini kaybetmek istemiyor' şeklinde yorumlanıyor. Genellikle yaşadığı ilişkileri açıklamayı tercih etmeyen Butler, "Özel hayatımın bilinmesini istemiyorum. Yaşadıklarım beni ilgilendirir" diyor. Öte yandan Diaz, bu ilişkisinde de hayal kırıklığına uğradığı için zor zamanlar geçiriyor. 4 yılı aşkın süre birlikte olduğu Justin Timberlake'le ayrıldıktan sonra, yakışıklı şarkıcının Jessica Biel'le aşk yaşamasına içerleyen Diaz, "Doğru adamı bulmak konusunda hiç şansım yok. Hep zor adamları seçerek kendimi üzüyorum" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları