kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 favoriniz kim?

- Peki favori takımınız var mı?
- A.Ç:
Ben Fransa ve İspanya'dan çok umutluyum. Bir de her şeye rağmen İtalya. Ama gruptan kimin çıkacağı da çok önemli. Çünkü Hollanda, İspanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan'dan ancak biri finale çıkabiliyor. Diğer tarafta en babası görünen Almanya ve biz, rahatlıkla Almanya ile oynarız. Portekiz ile zaten oynayacağız. O yüzden hiç belli olmaz.
- A.Ü: Ben Portekiz'den çok ümitliyim. Öbür taraftan İspanya ve İtalya olabilir.
- K.K: Bu turnuva maçıdır ve turnuva maçlarında tahmin yapamazsınız. Yugoslavya'nın parçalanma döneminde, takım turnuvadan atılmıştı. Danimarka takımı plajdan geldi, turnuvaya katıldı ve Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonası futbolun cehennemi. Her an her şey olabilir.

- Peki sizce takımda hangi futbolcular ön plana çıkar?
- A.Ü:
En başta Arda, İngiltere'de oynayacağını söylüyor. Ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. İngiltere'de oynama şansı bence sıfır. Mehmet Topal bence ön plana çıkar.
- K.K: Fatih Terim de onu çıkarmaz. Ama ben Arda'nın inanılmaz bir sürpriz yapacağını düşünüyorum. Bence dünyanın her yerinde oynar.
- A.Ç: Ben de Arda'nın İngiltere'de oynayabileceğini düşünmüyorum. Türkiye'den bir oyuncunun ön plana çıkması demek zaten Türkiye'nin üst tura çıkması gerek. Türkiye'nin ön plana çıkması da savunmayla olacağı için bence ya bir savunma oyuncusu ya da kalecimiz ön plana çıkar.
- K.K: Kalecimiz zaten kesinlikle ön plana çıkacak. Kim oynarsa oynasın, önlerinde iki kazma stoper oynadığı sürece kalecilerin yıldız olma şansı var. O kadar fazla top gelecek ki 10 toptan yedisini kurtarır ve yıldız olabilir.