kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aralarında Berrak Tüzünataç’ın da bulunduğu oyuncular hayranlarına imza dağıttı.

'Elveda Rumeli' izdihamı

Murat SAVAŞ / SABAH
atv'nin sevilen dizi filmi 'Elveda Rumeli' oyuncuları, Kırklareli'nde düzenlenen Karagöz ve Kakava Kültür Şenlikleri'nde büyük ilgiyle karşılaştı. Oyuncular senaryoyla ilgili soruları yanıtlamak istemedi..
Kırklareli'nde organize edilen Karagöz ve Kakava Kültür Şenlikleri'ne, atv'nin beğeniyle izlenen dizi filmi "Elveda Rumeli" ekibi katıldı. Büyük bir sevgi seliyle karşılanan ekipteki oyuncular arasında, dizide "Fatma" rolündeki Şebnem Sönmez, "Vahide"yi canlandıran Berrak Tüzünataç, "Terzi Hasan"a hayat veren Tuna Orhan, "Yüzbaşı Ahmet Ekrem" rolündeki Mahir İpek ve "Aleks"i oynayan Ertan Saban vardı. Etkinlik çerçevesinde düzenlenen söyleşiye katılan oyuncular, dizi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Bir izleyicinin "Dizi ne kadar sürecek" sorusunu Şebnem Sönmez, "Ölünceye kadar oynayacağız" diye yanıtladı. İzleyicilerin en çok merak ettikleri ise dizinin Makedonya'nın dışında bir yerde devam edip etmeyeceği ve Aleks ile Zarife'nin kavuşup kavuşmayacağı oldu.

FOTOĞRAF ÇEKTİRME YARIŞI
Oyuncular bu soruların yanıtlarını kendilerinin değil senaristlerin bildiğini söyledi. İzleyiciler, söyleşi öncesi ve sonrası, dizideki oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştı.