kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eşi Nazlı ve Recep Fidan’ı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Murat O. tutuklandı.

'Odadan atıp âşığını alıyordu'

İsmet ACAR - BURSA / SABAH
Bursa'da eşi ile âşığını bıçakla öldüren koca: İkisinin ilişkisini biliyordum. Karım beni odamızdan kovup, âşığı ile birlikte oluyordu. Ama boşanmak istediğini söyleyince öldürdüm..
Bursa'da önceki gün karısı ve âşığını aynı yatakta öldüren kocanın, karısının kendisini aldattığını bildiği, hatta karısı âşığıyla yatak odasında sevişirken, kendisinin de çocuklarının odasında uyuduğu ortaya çıktı. Katil koca, karısının boşanmak istemesi yüzünden cinayetleri işlediğini söyledi.

'KAPIYA KÂĞIT SIKIŞTIRDIM'
Bir yıl önce Recep Fidan'ın servis şoförlüğü yapan babasının minibüsünü alarak ailesini pikniğe götürdüğünü bu arada Fidan'la da tanıştıklarını anlatan zanlı koca Murat O. "Birlikte içki içiyor sohbet ediyorduk. Bu arada eşimle yakınlaşmaya başladılar. Recep Fidan, 15 gün önce bizim evde kalmaya başladı" dedi. Karısı Nazlı O.'nun kendisini yatak odasından kovduğunu ve âşığı Recep Fidan'la birlikte kendi yataklarında kapıyı kilitleyip yattığını öne süren katil zanlısı koca şunları anlattığı öğrenildi: "Ben de kızlarımın odasında kalıyordum. Olaydan bir önceki gece beni sabaha karşı kaldırıp, 'Benden boşan, ben Recep'i seviyorum' dedi. Olay gecesi ise gizlice balkona açılan cama kâğıt sıkıştırdım. Yine birlikte odaya girip, kapıyı kilitlediler. Ben de sabaha karşı camdan girdim. İkisinin de çıplak olduğunu görünce Recep'i bıçaklamaya başladım. Eşim 'Yapma, onu seviyorum' dedi. Onu da bıçakladım. Ardından çocukların odasına gidip bir sigara içtim. Sonra da duş alıp üzerimi değiştirdim. Bu arada üç kez yatak odasına gidip, ölüp ölmediklerini kontrol ettim." Karısını 12, âşığını da 31 yerinden bıçaklayan katil zanlısı koca, "Pişman değilim, namusumu temizledim" dedi.
Haberin fotoğrafları