kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Üçüncü bomba Fatih Tekke

Yeni Haber
Yeni sezonda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da "yenilmez armada" oluşturmak için kolları sıvayan ve Türk futbolunun en büyük yıldızlarından Emre Belözoğlu'nu renklerine katarak güçlenen, Kanoute'yi de yüzde 99 bitiren Fenerbahçe, üçüncü bombayı da patlatmak üzere. Sarı-lacivertliler, Zenit'in Türk yıldızı Fatih Tekke'yi de renklerine katıyor.

Zenit'in "Kezman ile Fatih'i takas edelim" önerisiyle iştahı kabaran yönetim, uzatmalı aşkı Tekke'yi Kadıköy'e getirmek için düğmeye bastı. Başkan Aziz Yıldırım, Rusya'dan gelen bu haber üzerine kurmaylarını hemen harekete geçirdi.

PARA DA İSTEDİLER
Zenit ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Ancak Rus kulübü, Fatih'e karşılık bir miktar da para istedi. Fenerbahçe, Zenit'in hocası Advocaat'ın 'Kezman'ı çok istemesi' kozunu oynayarak paraya yanaşmadı. Ayrıca Fatih'in Rusya'dan ayrılmayı kafasına koyması Zenit'in pazarlık gücünü kırıyor, Fenerbahçe'nin ise elini güçlendiriyor. Bu küçük pürüzün halledilmesine kesin gözüyle bakılırken, 30 yaşındaki Fatih'in sarı-lacivertli formayı giymesi artık an meselesi. Kezman'ın gitmesiyle yabancı kontenjanına yer açılacak olması da Fenerbahçe'nin bir diğer büyük kazancı.

Gökhan Zan sürprizi! Fener'e 'evet' dedi
BOMBAYA doymayan Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'a da teklif götürdüğü iddia edildi. Futbolistan. net'in haberine göre milli futbolcu teklife "Evet" dedi. Hatta Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ofisine birkaç haftadır gittiği ve Gökhan'ın bu gelişmelerden haberdar olduğu belirtildi. Oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan'ın, Zenit ve PSG ile görüşmelerin sürmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin teklifine temkinli yaklaştığı öğrenildi.

Nihat: Henüz erken
Sarı-lacivertli ekibin transfer etmek istediği Nihat Kahveci, henüz Türkiye'ye dönmek istemediğini söyledi. Nihat, "Fenerbahçeli ağabeylerime teşekkür ediyorum, beni istemeleri gurur verici. Ancak Villarreal de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek" diyerek Fenerbahçe'nin teklifini reddetti.

(FOTOMAÇ)