kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kartal'ın Klasnic ısrarı

Yeni Haber
Siyah-beyazlılar, W. Bremen'in 28 yaşındaki golcü yıldızı İvan Klasnic için kesenin ağzını açtı.

Yeni sezon öncesi savunmasını güçlendiren Beşiktaş, forvet arayışlarından da vazgeçmiyor. Brezilyalı yıldız Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, rotasını İvan Klasnic'e çevirdi. Sezon biter bitmez Hırvat forvet ile temasa geçen Beşiktaş yönetimi, 28 yaşındaki golcüye senelik 2 milyon euro'luk bir teklif götürdü. Ancak Klasnic, menajeri Klaus Allofs aracılığıyla bu öneriye sıcak bakmadığını bildirdi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Rakamı daha fazla arttırmak istemeyen siyah-beyazlılar, İngiltere'nin Wigan Atletich takımının da Klasnic için devreye girmesi üzerine yeniden harekete geçti. Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Hırvat golcü için Beşiktaş yönetimi, yeni bir öneri hazırladı ve Klasnic'e yıllık 2.5 milyon euro ödenmesine karar verildi. Bu teklif üzerine Hırvat futbolcu düşünmek için süre istedi.

İKİ KEZ BÖBREK NAKLİ!
Hırvatistan Milli Takımı'nın da en önemli kozlarından biri olan İvan Klasnic'in Avrupa Şampiyonası sonrası değerini katlamasından çekinen siyahbeyazlılar, turnuva başlamadan yıldız futbolcuya imza attırmak istiyor. Ocak ve Mart 2007'de iki kez böbrek nakli yapılan Klasnic, 15 Aralık 2007'de yeniden sahalara dönerek otoriteleri bile şaşırtmıştı. Hırvat forvet, bu maçta 2 gol kaydetti, bir de asist yaptı.

KLASNiC KiMDiR?
Doğum tarihi: 29 Ocak 1980
Doğum yeri: Hamburg
Boyu: 1.86
Kilosu: 74
Mevki: Forvet
Numarası: 17
Kariyeri: 245 maç / 75 gol
Milli takım: 28 maç / 8 gol

(FOTOMAÇ)