kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaza hazırlık...

28.05.2008
Bu kremler çok işe yarıyor
Selülitten ve çatlak oluşumundan kurtulmak ve daha dengeli, sıkı bir cilde sahip olmak için Darphin'in Hydroform Serisi'ni kullanabilirsiniz. Üç üründen oluşan seri; cildi sıkılaştırırken, aynı zamanda besliyor ve cilde ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Her gün kullanılabilen Hydroform serisi, sadece selülitle savaşmakla yetinmeyip, sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Çin tarçını güneşe karşı
Yazın yakıcı güneşinden korunmak için Babor'un, tüm güneş ürünlerinde yer alan ve yeni geliştirilen hücre koruma kompleksinden yararlanabilirsiniz. İçeriğinde yer alan Çin tarçını özleri ile hücre DNA'larını UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruyan ve hücrelerin doğal onarma mekanizmasını destekleyen güneş ürünleri, aynı zamanda Anti-aging etkisi gösterip, cildin yaşlanmasını de geciktiriyor.

Hem saçınıza hem vücudunuza bakım yapıyor
Yaz boyunca güneşin ve denizin tadını çıkartırken, saçınızın canlılığını yitirmesini istemiyorsanız, tercihinizi Wella'nın Lifetex Sun Serisi'nden yana kullanın. Güneşin ve denizin negatif etkilerini engelleyen seride yer alan Lifetex Sun Renk Koruyucu Bakım Kremi, saçların yanı sıra vücutta da kullanılabiliyor. Saçta ultraviyole ışınlarına karşı koruyucu bir tabaka oluşturan ürün, vücuda da ihtiyacı olan ışıltıyı ve nemi kazandırıyor.
Haberin fotoğrafları