kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Marcia Cross

İşte Hollywood'un en kızıl starları

Yapılan araştırmalara göre dünya nüfusunun sadece yüzde 5'i doğal kızıl, peki ya Hollywood'un nüfusundaki kızıllar? İşte hepsi de birbirinden güzel olan, başarılı yıldızlar arasındaki en doğal kızıllar.....
Marcia Cross
Kızıl denince akla gelen ilk isimlerden Marcia Cross... Ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Cross, doğuştan kızıl. Ancak saçlarını doğal renginden daha açık bir renk tonunda kullanmayı tercih ediyor. 46 yaşındaki aktris, alev rengi saçları, mavi gözleri ve porselen beyazı teniyle farkını ortaya koyuyor.

Julianne Moore
Julianne Moore 47 yaşında ve beyazperdenin en doğal kızıllarından... Moore, "Küçükken bu renk yüzünden dışlandığım çok oldu. Çocuklar bana 'Çilli Kız' adını takmışlardı. Ama büyüdüğüm zaman saçlarımın ne kadar güzel olduğunun farkına vardım" diyor.

Amy Adams
33 yaşındaki ünlü aktris Amy Adams, kızıl saçlarının kişiliğiyle tam olarak örtüştüğünü söylüyor. Sadece bir kereliğine, o da rolü gereği saçlarını sarıya boyatan Adams, "Sarışınken kendimi berbat hissediyordum çünkü aynadaki aksim ben değildi" şeklinde konuşuyor.

Lauren Ambrose
Adını 'Starting Out in the Evening' adlı yapımla duyuran Lauren Ambrose, çocukken Hollywood yıldızlarının kendisine ilham verdiğini söylüyor. Ambrose ekliyor: "Shirley MacLaine'e hayrandım. Saçımın renginin ona benzemesi, oyuncu olmam konusunda cesaret vermişti."

Isla Fisher
'Borat' filminin yıldızı Sacha Baron Cohen'in nişanlısı Isla Fisher, "Bir kez saçımı sarı yaptım ama hiç mutlu olamadım ve hemen kendi rengime döndüm" diyor.
Haberin fotoğrafları