kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Güzeller de yarışacak
TAKIMLAR şampiyona için çalışmalarına devam ederken, başka bir rekabet de, Euro 2008 anısına düzenlenen güzellik yarışmasında yaşanacak. Euro 2008'e katılmaya hak kazanan ülkelerin güzelleri Miss Euro 2008 adlı güzellik yarışmasına katılmak için Almanya'da bir araya geldiler. Bugün yapılacak olan yarışmada Türkiye'yi Filiz Halmann temsil edecek.

İsviçre'de ÖSS sınavı!
MİLLİ Takım'da Servet Çetin, Semih Şentürk ve Uğur Boral, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) İsviçre'de girecek. Üç futbolcu, 15 Haziran'da yapılacak TürkiyeÇek Cum. maçı öncesi sabah 09.00'da, Türkiye'den gelecek gözetmenlerin eşliğinde, takımın kamp yapacağı otelde sınava girecek. Bu arada Finlandiya maçında sakatlanan Hamit ve Kazım'ın tedavilerine dün başlandı. Milliler yarın şampiyona için İsviçre'ye geçecek.

Fatih Terim atv'ye çıkıyor
MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim pazartesi günü atv'de "Euro 2008'e doğru" adlı programa konuk olacak. Saat 23.20'de yayına girecek programı Ali Şahin sunacak. Ay yıldızlı ekibin teknik direktörü, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Aziz Üstel'in sorularını yanıtlayacak.