kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fahriye Evcen (solda); Saadet Işıl Aksoy ve Rojda Demirer birlikte dondurma reklamında rol alıyor.

Kılıktan kılığa giriyor şaşı bile oluyorlar!

Türkiye'deki reklam filmlerinin yüzde 70'inde, ünlü isimler boy gösteriyor. Ünlülerin kılıktan kılığa girdiği bu reklamlar, seyirci için eğlence; ünlüler ve firmalar içinse gelir kaynağı oluyor.....
Reklam sektörünün önde gelen isimleri, pazarlamada ünlü kullanımında en hayati konunun; doğru marka ile doğru ünlüyü biraraya getirmek olduğunu söylüyor. Cem Yılmaz'la çalıştıktan sonra Doritos firmasının satışlarının ikiye katlanması; doğru eşleştirmelere örnek olarak gösteriliyor. Yılmaz, bugünlerde ise Türk Telekom için çektiği reklamla herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. Ev telefonuyla görüntülü konuşma sağlayan videofonun tanıtıldığı filmde, geçirdiği bademcik ameliyatından sonra ailesiyle konuşan Yılmaz; şaşı gözleriyle dikkat çekiyor. Herkes, reklamı gözlerini dört açarak izliyor.

EN 'BABA' SALATA
Rol aldığı reklam filmleriyle ses getiren bir diğer ünlü; Seda Sayan. Yıllarca Polaris terliklerinin yüzü olarak izlediğimiz güzel şarkıcı, bugünlerde CP Piliçleri'nin reklamında bir yemek tabağı içinde servis edilirken karşımıza çıkıyor. Aynı reklamın diğer versiyonunda ise daha önce Coca Cola için 'brrr' diyerek ortalığı ayağa kaldıran Müslüm Gürses, marul yaprağından saçlar ve kırmızı biberden bir burunla karşımıza çıkıyor. Türkiye'nin en 'baba' salatasını izleyiciyle buluşturan reklama, Kadir Çöpdemir de sesiyle renk katıyor. Tabii yakışıklı ünlülerin oynadığı reklamlar da var. Mehmet Günsür ve İlhan Mansız'ın şampuan reklamlarını izlerken, insanın, saçlarına dokunmak için şampuan olası geliyor! Mavi Jeans reklamlarının vazgeçilmez yüzü Nejat İşler de bir ada parçası üzerinde karşımıza çıkıyor. Gelinliğiyle bir başka düğünden kaçan sevgilisini kurtardıktan sonra onu öyle bir kucaklıyor ki...

BANKALAR REVAÇTA!
Ünlüler en çok, banka ve kredi kartı reklamlarında boy gösteriyor. Okan Bayülgen'in izinden giden Tolga Çevik; Maximum Kart reklamlarında kadın kılığına giriyor. Olgun Şimşek HSBC'nin yeni yüzü olurken, Özgü Namal Axess Kızı olarak puan dağıtıyor. Bonus Kart'ın yeni reklam filminde ise 'Avrupa Yakası' dizisinin 'Burhan'ı Engin Günaydın rol alıyor. Aynı dizide 'İzzet'i canlandıran Timur Acar ise; Anadolu Emeklilik reklamında muhabir kılığında karşımıza çıkıyor.

GÜZELLER...
Güzellik de ürün tanıtımında önemli bir rol oynuyor. Dizilerdeki performanslarıyla göz dolduran Saadet Işıl Aksoy, Fahriye Evcen ve Rojda Demirer, Ülker Bravo reklamındaki dondurma yiyiş sahneleriyle, yıllardır Magnum'la ekranlara konuk olan Liz Hurley'yi bile gölgede bırakıyor. 'Asi' dizisinin güzeli Tuba Büyüküstün de, Ceyda Düvenci ve Bergüzar Korel'den sonra, Pantene şampuanın yeni yüzü olarak karşımıza çıkıyor ve pırıl pırıl saçlarıyla ekranı aydınlatıyor.
Haberin fotoğrafları