kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eski eşe 30 bıçak darbesi

Yeni Haber
Adana'da bir kişi ayrıldığı eşini "Gel yeniden birlikte olalım" teklifini reddedince sabaha karşı gizlice girdiği evinde uykusunda 30 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olay sabah erken saatlerde yaşandı. Ziyapaşa Mahallesi 9 Sokak 15 numaralı iki katlı evin birinci katında yaşayan iki çocuk annesi 30 yaşındaki Dilek Saner, 6 yıl önce ayrıldığı eşi Hüseyin K. ile Eski Baraj'da dün bir araya gelerek konuştu.

İddialara göre, Saner, eşinin "Yeniden birlikte olalım" teklifini reddetti. Aynı mahallede yaşayan Hüseyin K. sabah saatlerinde eşinin evine gizlice girerek bıçakla Dilek Saner'i 30 yerinden yaraladı.

Bağırmalar üzerine alt katta oturan kızı Saner'in evine inen anne Zeliha Saner, kızını kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ağır yaralı haldeki Saner'i acil yardım ambulansı ile Numune Hastanesi'ne sevketti. Ancak Saner, yapılan müdahalalere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, abla Hülya Saner, eski eniştesinin sık sık kardeşini ölümle tehdit ettiğini ve daha önce de bir kez bıçakladığını söyledi. Saner'in iki erkek çocuğu bulunuyordu. Polis ekipleri, eski eşini öldüren Hüseyin K.'yı suç aleti bıçakla yakaladı. Soruşturma sürüyor.


CİHAN