kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'e piyango

Yeni Haber
Sarı-lacivertli ekibin bir türlü elden çıkaramadığı Kezman'a Zenit talip oldu. Teknik direktör Advocaat Kezman-Fatih Tekke takasına hazır olduklarını açıkladı.

Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan ve Kezman, Appiah, Maldonado gibi isimleri göndermenin yollarını arayan F.Bahçe'ye Rusya'dan müjdeli haber geldi.
Tuttomercatoweb ve football365 adresli internet sitelerine göre, Zenit'i UEFA Şampiyonu yapan teknik direktör Dick Advocaat, F.Bahçe'nin göndermeye çalıştığı Kezman'a talip oldu. Advocaat, Zenit Başkanı Alexander Dukov'a "Kezman'ın transfer edilmesini istiyorum. Kalitesine güvendiğim bir isim. Takıma büyük katkısı olur" dedi. Dukov bu talebe sıcak baktı ancak Kezman için fazla para ödemek istemediğinin de altını çizdi.

Bunun üzerine Advocaat, başkan Dukov'a "Kezman'ı Fatih Tekke ile takas edebiliriz. Böylece ekstra bir bedel ödemeyiz. Zaten Fatih burada mutlu değil, ayrılmak istiyor" karşılığını verdi. Bu teklifi kabul eden Dukov takas için temaslara başlanmasını istedi. Şimdi Zenit'in, Kezman-Fatih takası için F.Bahçe'nin kapısını çalması beklenirken, gelişmeleri öğrenen Kezman "Kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Zaten Rus futbolu, Türk futbolundan ileri seviyede. Rusya'da oynamak isterim" dedi. Kezman kısa süre önce yaptığı açıklamada, F.Bahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini vurgulamıştı.

FOTOMAÇ