kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şükür'e bir teklif daha

Yeni Haber
Azerbaycan'ın Hazar-Lenkeran Kulübü, Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür'e transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı.

Merkezi Bakü'de bulunan Trend Haber Ajansı'nın haberine göre, kulüp yöneticileri önümüzdeki mevsim kariyerini Azerbaycan Birinci Ligi'nde sürdürmesi için Hakan Şükür ile görüşmelere başladıklarını duyurdu.Haberde, Hazar-Lenkeran Kulübü yöneticilerinin, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Hakan Şükür'ün tekliflerini kabul edebileceğini söyledikleri belirtildi.

Ülkenin önde gelen futbol kulüpleri arasında yer alan Hazar-Lenkaran, 3 yıl önce Oktay Derelioğlu'nu transfer etmiş, bir süre Bakü'de top koşturan Derelioğlu daha sonra ayrılmıştı.

Hakan Şükür'e Katar gibi bazı ülkelerden ciddi sayılabilecek teklifler geldiğini söyleyen spor gözlemcileri ise, benzeri bir rakam önerilmesi durumunda Şükür'ün Azerbaycan'ı tercih edebileceğini ifade ediyor.Öte yandan, Azerbaycan Birinci Ligi'ndeki önde gelen takımlardan Neftçi de, Türkiye, Ukrayna ve Rusya'dan oyuncu tranfer etmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Neftçi Kulübü Başkan Yardımcısı Ramin Musayev, açıklamasında esas olarak hücum oyuncularına ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, halen Bulgaristan'dan Marko Dafçev ve Estonya'dan Dimitri Kruglov ile transfer anlaşmaları imzaladıklarını kaydetti.