kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber turu

Petkim'de devir bugün yapılıyor, işçi protestoda
Petkim sermayesindeki yüzde 51'lik kamu hissesinin Socar-Turcas-Injaz Ortak Girişim Grubu'na devri, bugün gerçekleştirilecek. Edinilen bilgiye göre, Petkim'in 2 milyar 40 milyon dolar tutarındaki hissesinin Socar-Turcas-Injaz'a devrine ilişkin sözleşme bugün imzalanacak. Bu arada Petrol-İş Sendikasına üye Aliağa çalışanları, dün işbaşı yapmayarak devri protesto etti.

Arçelik: GE'yi izliyoruz satın alma kararı yok
Arçelik, satın almaların da yer aldığı yurtdışı büyüme stratejisi kapsamında General Electric'in (GE) dayanıklı tüketim işkolunun olası satışına ilişkin gelişmeleri yakından izlediğini duyurdu. Şirketin İMKB'ye yaptığı açıklamada, Arçelik'in büyüme stratejisine uygun tüm alternatiflerin değerlendirildiği, ancak konuya ilişkin olarak şirket yönetimince alınmış bir karar olmadığı belirtildi.

Emaar Türkiye'den, Libadiye'ye dünya projesi
Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin ardından İstanbul'a ikinci büyük proje için kolları sıvadı. Şirket ikinci yatırımı olan Libadiye projesi için, dünyanın en ünlü 5 mimarından proje teklifi istedi. Emaar, proje tasarlayacak olan dünyaca ünlü 5 mimarı: Foster + Partners; Skidmore, Owings and Merrill LLP; Cesar Pelli; Frank Owen Gehry ve Jean Nouvel olarak açıkladı.