kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Sanki Ferrari satın aldım'

www.sikayetvar.com adresine Altivi sitesinden parası ödendiği ve üzerinden uzun süre geçmesine rağmen ürününü alamayan ya da parası iade edilmeyen 705 kişi şikâyette bulundu. İşte bazıları:

* "15 Mart 2008'de dijital fotoğraf makinesi satın aldım. Ama hâlâ teslim edilmedi. Sanki Ferrari siparişi verdim! Benden para alıyorlar. Kendileri kâr ediyorlar. Sonunda beni mağdur ediyorlar."

* "Altivi'den aldığım DVD kaydedici, 22. gün olmasına rağmen gönderilmemiştir. Bu firmanın nasıl bu kadar kısa sürede büyüdüğünü ve patronunun bir gün Ferrari bir gün Aston Martin'e bindiğini şimdi daha iyi anladım."

* "23 Mart 2008'de cep telefonu sipariş ettim. 3 gün sonra para kredi kartımdan tahsil edildi. O günden beri de 'Ürün temin edilmektedir' deniyor."

* "Samsung Clp300 yazıcıyı, 13 Nisan 2008'de aldım. 15 gün sitede tedarik aşamasında diye yazdı. Göndermedikleri için iptal ettim. '7 işgünü içinde paranızı iade edeceğiz' dediler. Bugün 27 Mayıs 2008 ve hâlâ tık yok."

* "24 Nisan 2008'de Altivi Shop'tan sipariş ettiğim 22 Samsung 2232bw tft LCD siyah monitör aradan 34 gün geçmesine rağmen hâlâ tedarik aşamasında."

* "Sitedeki hesabımda bulunan yüklü miktarda paramın iadesi talebinde bulunmama karşın ne iade söz konusudur ne mail'lerime cevap verilmektedir. Verdikleri numaraya da ulaşamıyorum. Resmen parama el koydular, olmaz böyle bir şey."