kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cinayet zanlısı Güneş Kartal

'Eski aşkımla nasıl çıkarsın' cinayeti

Rıdvan UYSAL SABAH
Üniversite mezunu gencin, dört yıl önce ayrıldığı sevgilisiyle daha sonra beraber oldu diye, sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi..
Eskişehir'de üniversite mezunu Güneş Kartal'ın (26), dört yıl önce ayrıldığı sevgilisiyle kısa bir süre arkadaşlık yapan üniversiteden arkadaşı Gökhan Günay'ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürüldü. İddiaya göre, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu Kartal (26), bir süre birlikte olduğu aynı üniversitede okuduğu sevgilisi A.Ş. ile 2004'te ayrıldı. Bu ayrılıktan bir süre sonra genç kız yine aynı okuldan Gökhan Günay (25) ile arkadaşlık yapmaya başladı. 5 ay arkadaşlığın ardından A.Ş., Günay'dan da ayrıldı.

"BACAĞINDAN BIÇAKLADIM"
Önceki gece Gökhan Günay'ı bir kafeteryada gören Kartal, kafeteryadan çıkmasını beklediği Günay'ı Porsuk Çayı üzerindeki köprüde bıçakladı. Kalbinin altından aldığı bir bıçak darbesi ile ağır yaralanan Günay, hastane yolunda yaşamını yitirdi. Bıçağı Porsuk Çayı'na atıp teslim olan zanlının Günay'ı bacağından bıçakladığını iddia ettiği öğrenildi.