kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tecavüz edip nikah kıydı!

AA
Yeni Haber
Samsun'da kaçırdığı kadına tecavüz ettikten sonra zorla nikah yaptığı iddiası ile yargılanan sanığa, 13 yıl 11 ay hapis cezası verildi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, yaklaşık 2.5 yıl önce Büyükoyumca Mahallesi'nde meydana gelen olayda Nuran K.'yi (35) otomobile zorla bindirerek kaçırıp tecavüz ettiği, daha sonra da zorla nikahladığı iddia edilen Özgür Karakoç (30) ile olaya karıştıkları öne sürülen Murat Bülbül (38), Yüksel Kahraman (30), Adil Karakoç (30) ve Muhammet Aydemir'in (50) yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada, olaydan sonra tutuklanan ve mahkeme aşamasında 5 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan sanık Özgür Karakoç ile Murat Bülbül ve Adil Karakoç hazır bulundu.

İfadesinde kaçırma olmadığını, mağdurun kendi isteğiyle geldiğini savunan sanık Özgür Karakoç, ''Nikahımızı yaptık. Her şeyden memnundu, ama ne olduysa kaçarak şikayetçi oldu'' dedi.

Duruşmada hazır bulunan diğer sanıklar ise kaçırma olayına karışmadıklarını öne sürdüler.

Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Özgür Karakoç'u 13 yıl 11 ay hapse mahkum etti. Diğer 4 sanık da 5'şer yıl hapse mahkum oldu.

Bu arada, mağdurun sanık Özgür Karakoç'tan boşanmak için dava açtığı ve bu davanın da devam ettiği öğrenildi.