kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Küpenin birini kızın kulağından alan hırsız, diğerini çıkaramadı. Küpesinin yarısı kopan E.G. "Çok canım yandı" dedi.

5 yaşındaki kızın küpesini çaldılar

Murat KARAMAN - SABAH
5 yaşındaki kızın küpelerinden birini alan motosikletli şahıs, diğerini zorla çıkaramayınca kaçtı. Polis üç kez aynı işi yapan 18 yaşlarındaki zanlıyı arıyor..
Adana'da annesinin belediye büfesinden ucuz ekmek almaya gönderdiği 5 yaşındaki E.G.'nin kulağındaki 60 YTL değerinde olan küpesi, kimliği belirsiz motosikletli bir kişi tarafından çalındı. Küpelerden birini söken hırsız, diğerini almayı başaramayınca küpenin bir kısmını çekip kopardı. Küçük kızın sağ kulağı yırtılma tehlikesi geçirdi. Polis, eşkali belirlenen ve bugüne kadar 3 olay gerçekleştiren 18-20 yaşlarındaki küpe hırsızını arıyor. Olay, dün Özgür mahallesinde meydana geldi. 2386 Sokak'ta oturan Ayşe Gökbay, kızı E.'yi ekmek alması için 2403 sokakta bulunan belediye ekmek büfesine gönderdi. Kızının gelmemesi üzerine sokağa çıkan anne, kızını büfenin yanında ağlarken buldu. Küçük kızın "Küpelerimi aldılar" demesi üzerine anne paniğe kapıldı. Ayşe Gökbay, kızının küpelerinden birinin yerinde olmadığını, diğerinin ise kulak memesine takılı kancasının kaldığını gördü ve polisi aradı.

'TOKAT VURDU'
Olay yerine gelen asayiş ve gasp bürosu ekipleri, küçük kızı polis aracına bindirerek, verilen eşkal üzerine çevrede hırsızı aramaya başladı. Yapılan tüm aramalara rağmen küçük kızın küpesini çalan kişi bulunamadı. Küçük E.'nin polislere, "Bir kişi motosiklet ile yanıma geldi. Küpemi istedi, vermeyince önce tokat vurdu. Birini aldı, diğerini çekip kopardı. Canım çok yandı. Korkumdan eve gidemedim" dediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları