kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mali'den ikinci veto

Ufuk ÖZCAN
Yeni Haber
Magazin Gazetecileri Derneği'nin 'Altın Objektif Ödül Töreni'ne, Mehmet Ali Erbil'in vetosu damgasını vurdu. Hüsnü Şenlendirici ile polemik yaşayan Mali, ünlü klarnetçi sahneye çıkınca geceyi terk etti.

POLEMİK GECESİ

Mehmet Ali Erbil ile Hüsnü Şenlendirici arasında yaşanan isim polemiği MGD gecesine de sıçradı. Ünlü şovmen, klarnetçi ve Deniz Seki sahneye çıkınca apar topar mekanı terk etti.

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Altın Objektif Ödül Töreni'nin 15'incisi, önceki akşam Maslak Tim Show Center'da MGD Başkanı Sinan Tosun'un evsahipliğinde gerçekleştirildi. Ünlülerin basınla bir araya geldiği geceye, Mehmet Ali Erbil damgasını vurdu. Hüsnü Şenlendirici'nin adının kendisinden önce yazıldığı için Gülben Ergen'in programına çıkmayan ve ünlü klarnetçi ile polemik yaşayan ünlü şovmen, Şenlendirici ve Deniz Seki'nin sahne alması üzerine geceden apar topar ayrıldı.

Şenay süperdi

Ödül töreni öncesi Ebru Yener'in Dahliaa Beachwear isimli markasının Cosmopolitan koleksiyonu Yeliz Öney, Sadiye Erik gibi mankenler eşliğinde tanıtıldı. Delifeyi "Kadınları teşhirci buldum" diyerek terk eden Seher Dilovan, şaşırttı. Gecenin yıldızı ise 'En İyi Manken' seçilen derin göğüs dekoltesiyle Şenay Akay'dı.