kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Prada’nın kurucusu Mario Prada’nın torunu Miuccia Prada ve eşi Patrizio Bertelli, şirketi birlikte yönetiyor.

Prada 'gizlice' İstanbul'a geldi iki mağaza için yer seçip gitti

MELTEM ERSOY
Prada Başkanı Bertelli, özel uçağıyla İstanbul'a gelerek önce Boğaz'da yemek yedi, sonra mağaza için yer baktı. Edinilen bilgiye göre Prada, Nişantaşı ve İstinye Park'ta mağaza açacak..
Dünyanın en ünlü lüks giyim ve moda ikonlarından Prada Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Patrizio Bertelli, İstanbul'da kendi mağazasını açma kararı aldı. Edinilen bilgiye göre, şirketin üst düzey yöneticileri eşliğinde özel uçağıyla İstanbul'a gelerek, önce Rumelihisarı'nda bir restoranda yemek yedi, ardından Reina'da eğlendi. Ertesi gün ise, mağaza açılabilecek yerlere bakmak için İstanbul turuna çıkan Bertelli, Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi'ni gezdi. Gelen haberler, Bertelli'nin gezi sonucunda Nişantaşı ve İstinye Park'ta mağaza açma kararı aldığı ve 2009 yılında Türkiye'de 2 mağaza açacağı yönünde.

YENİ PAZARLARA YÖNELİYOR
Prada 2007 yılı satışlarını yüzde 14 oranında artırdığını açıkladı. Prada Group'un Başkanı Patrizio Bertelli, bu sonuçlar üzerine yeni yatırımlar ve mağazalar açacaklarının sinyalini vermiş, ancak daha fazla detay vermekten kaçınmıştı. Bertelli'nin İstanbul'a yaptığı ziyaret sonucunda Türkiye'deki lüks pazarının verilerinden de son derece memnun kaldığı gelen bilgiler arasında.