kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beyaz'ın aşk üçgeni

Halil ÇİLİNGİR
Yeni Haber
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, aşkta sınır tanımıyor. Adı Gamze Karaman'la birlikte anılan Beyaz, Rus manken Tatsyana Tsvikeviç'le bir mekanda samimi şekilde görüldü.

AŞK RENGİ BEYAZ


Adı Gamze Karaman'la anılan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gece Rus manken Tatsyana Tsvikeviç'le samimi bir şekilde görüldü....

Önceki yıllardaki hızlı aşk hayatına son dönemde ara veren şovmen Beyazıt Öztürk, yine açıldı! Bugüne kadar aralarında Çağla Şikel, Demet Şener ve Zeynep Mansur gibi birçok ünlü güzelle birliktelik yaşayan Beyaz'ın adı, ünlü yapımcı Elif Dağdeviren ile de anıldı.

KONUŞMUYOR!

Elif'le birlikteliği birkaç kez objektiflere yansısa da ünlü şovmen bu beraberliğiyle ilgili hiç konuşmadı. Bunun üzerinden çok geçmeden, Beyazıt Öztürk'ün adı Selin Boronkay'la birlikte geçti. Ancak sosyetik güzel, aşk iddialarını yalanladı ve Beyaz'la iş arkadaşı olduğunu açıkladı. Adı birçok aşk dedikodusuna karışan Beyazıt Öztürk'ün son gözdesinin Gamze Karaman olduğu yazıldı. Bu aşk hakkında konuşmayan ünlü şovmen, geçtiğimiz gece bir başka güzelle görüldü.

AYRI AYRI ÇIKTILAR...

Söylenenlere göre; Beyazıt Öztürk, İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Scotch'ta adını 'Rus Gelin' isimli sinema filminde rol alarak duyuran Tatsyana Tsvikeviç ile eğlendi. Çevresindekilerin bakışlarına aldırmadan hayli samimi görüntüler sergileyen Beyaz ile Tatsyana, mekanı ayrı ayrı terk ederek yakalanmaktan kurtuldu.

TAKVİM