kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Saran'ın takımı şampiyon oldu Hülya Avşar coşturdu

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Anadolu Engelli Basketbol takımı, lig şampiyonu olarak Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı. Şampiyonluk maçını Saran'la birlikte izleyenler arasında, Hülya Avşar ile ikilinin çocukları Zehra ve Lal de vardı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Saran'ın takımı şampiyon oldu Hülya Avşar coşturdu
Bundan tam 11 yıl önce kurulan ve maddi sorunlar nedeniyle kapanmak üzereyken, iş adamı Sadettin Saran tarafından satın alınan Saran Anadolu Engelli Basketbol Takımı, başarıdan başarıya koşuyor. Saran satın almadan önce İkinci Lig'de mücadele eden takım, geçtiğimiz sezon oynadığı 19 maçın tamamını kazanarak Birinci Lig'e çıkmıştı. Bu sezon ise ligi şampiyonlukla tamamladı ve Süper Lig'e katılmaya hak kazandı.

DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIM!

Saran Anadolu Engelli Basketbol Takımı ile Adana Engelli Basketbol Takımı arasında oynanan şampiyonluk maçını Sadettin Saran uzun süredir birlikte olduğu Hülya Avşar ile birlikte izledi. Ünlü çiftin çocukları Zehra ve Lal de seyirciler arasında yerlerini aldı. Takımının elde ettiği 71-60'lık galibiyete çok sevinen Saran, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Hepimiz hiç beklemediğimiz anda engelli olabiliriz. Sporcu ve spordan kazanan bir kişi olarak, spor yapmak isteyenlerin engellerini ortadan kaldırmamızın görevimiz olduğunu düşünüyorum. Basketbol takımı bir kez daha şampiyon olarak bana ne kadar doğru bir adım attığımı gösterdi."

ONLARI ALKIŞLIYORUM
Maçı büyük bir coşkuyla izleyen Hülya Avşar ise şöyle konuştu: "Hayatı bu şekilde anlamlandırmak öylesine mutluluk verici ki... Hayatın zorluklarından şikayet edenler engelli sporcularla birlikte olsa, eminim hayatlarını olumlu bir hale getirirler. Sürekli şikayet ettikleri zorlukların aslında ne olduğunu, işte o zaman anlarlar. Saran Anadolu'nun üst üste üç yıl şampiyon olması gerçekten alkışlanması gereken bir başarı... Sanıyorum engelsizler engellilerin bu başarısına saygı duyarak, onlar için hayatı engelsiz hale getirmenin yollarını aramalı."
Haberin fotoğrafları