kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Pancar salatası

Pancarları bol suda haşlayıp, süzün. Soğuduktan sonra bir çay kaşığı ile ortalarını çıkarın. Salatalık turşusunu, salamı, tuzu ve karabiberi, yumurta beyazlarını robottan geçirin. Yumurta sarılarını da ezip, tuzlayıp biberleyin. Bu iki karışımı birbirine yedirin. Hazırladığınız harcı pancarlara doldurup, üzerine zeytinyağı ve sirke gezdirin.

MALZEMELER 8 kişilik
*
2 demet pancar

* 1 adet salatalık turşusu

* 2 adet haşlanmış yumurta

* 2 çorba kaşığı zeytinyağı

* 2 çorba kaşığı sirke

* 2 dilim salam

* Tuz

* Karabiber