kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Hastaneler kene şikayetiyle dolup taştı
İSTANBUL'DA dün piknik alanlarına giden yüzlerce kişi, kene ısırması şikayetiyle hastanelere başvurdu. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, yaklaşık 500 kene ısırması şikayeti aldıklarını söyledi. Öte yandan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar, Haydarpaşa Numune, Şişli Etfal, Göztepe, İstanbul ve Okmeydanı hastanelerine de çok sayıda kişinin kene ısırması şikayetiyle geldiği öğrenildi.

En önemli ikinci bina Ayasofya
TURİSTLERE tavsiye edilen "Dünya'nın başlıca 20 binası" listesinde İstanbul'daki Ayasofya Müzesi ikinci sırada yer buldu. DK Eyewitness Travel kuruluşunun hazırladığı liste İngiliz The Telegraph gazetesi tarafından da yayımlandı. Hindistan'da bulunan Taj Mahal ilk, Avustralya'daki Sydney Opera Binası üçüncü sırada yer aldı. ANKA

Tekerlekleri açılmayınca havada kaldı
TRABZON'A iniş yapan uçak, tekerlekleri açılmayınca bir süre havada kaldı. Anadolu Jet'in Ankara-Trabzon seferini yapan uçağı 21.30'da Trabzon Havaalanı'na inişe geçti. Tekerleklerin açılmadığını fark eden pilot, kuleyle irtibat kurdu. 40 dakika havada kalan uçak, tekerleklerin açıldığı onayından sonra Trabzon Havaalanı'na indi.