kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arkadaşım bilirdim ama değillermiş!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
İsmi Hüsnü Şenlendirici'den sonra yazıldığı için 'Gülben Ergen'le Sürpriz' programına katılmayan Mehmet Ali Erbil: Hiyerarşi vardır. En azından yıl itibariyle olmalıdır.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Arkadaşım bilirdim ama değillermiş!
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin 4. Geleneksel İletişim Ödülleri sahiplerini buldu. Öğrencilerin oylarıyla 50'ye yakın dalda ödülün verildiği törende 'Yılın En İyi Yarışma Programı' Çarkıfelek seçildi. Ödülü, yarışmanın sunucusu Mehmet Ali Erbil aldı. Sabah Gazestesi Televizyon Eleştirmeni Yüksel Aytuğ'un 'En İyi Televizyon Eleştirmeni' dalında ödül aldığı törende; Müşfik Kenter, Halit Kıvanç, Müjdat Gezen ve İlhan Şeşen Onur Ödülü'ne layık görüldü. Pelin Batu ve Şahnaz Çakıralp'a Başarı Ödülü verilirken 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi ise Özge Özberk oldu.

O ALT YAZI ES GEÇİLEMEZ
Erbil ödül töreni sonrası geçtiğimiz hafta 'Gülben Ergen'le Sürpriz' programına, ismi Hüsnü Şenlendirici'den sonra yazıldığı için katılmaması hakkında ilk kez konuştu: "Gülben katıldığı bir programa, mesela adının Hilal Cebeci'den sonra yazıldığını görse ne yapardı? Programcıysan o alt yazıyı nasıl es geçersin? Bunlara dikkat edilmesi gerekir. Haberciler bir programa konuk olduğunda Uğur Dündar'dan önce genç bir muhabiri yazabilir misin? Bir hiyerarşi vardır. En azından yıl itibariyle vardır."