kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ustalar 'Deli' için ne dedi?

GARO MAFYAN:
Bence Mor Ötesi adına Türkiye'nin yedinci olması büyük başarı. Ben bu yarışmaya artık politikavizyon diyorum kısacası. Çünkü; yarışmada ya hep Shakira modelleri ya da politikavizyon. Bu seçenekler arasında yedincilik bence çok iyi bir sıra.

FUAT GÜNER:
Benim tahminim 5'ti. Ben eskiden Eurovizyon Müzik yarışması sanırdım ancak şimdi artık iş biraz şova ve birazda komşuluk hatrına bağlı. Bütün ülkeler komşusuna puan veriyor siyasi nedenden dolayı. Çok sağlıklı bir müzik yarışması diyemeyiz. Ama ben Mor ve Ötesi'ni çok başarılı buldum. Ve yedincilikte gayet güzel bir başarı...

FATİH ERKOÇ:
Tabii ki sonuncu olmak gurur kırıcı olabilir; birkaç kez bizde olduk. Ancak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Zaten Mor ve Ötesi'ni gayet başarılı buluyorum. İlk üçe girseydik daha çok sevinirdim ama yedinci olmakta hiç fena değil!

ALİ KOCATEPE:
Bütün şarkıları tek tek dinledim. Özellikle İsveç, Letonya, Sırbistan, Romanya, Ermenistan, Ukrayna, Danimarka'yı çok beğendim. Dolayısıyla ilk üçte yer alamayacağımızı, ilk 10'da yer alacağımızı düşündüm. Ve tahminim doğru çıktı. Çocuklar ülkemizi en iyi şekilde temsil etti ve şarkılarını beğendiğim halde yarışmada sadece bir tane birinci şeçilir maalesef.
Haberin fotoğrafları