kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Evin mimarının İtalyan bir aşçı olduğunu söyleyen Seal, "Bu evin bir aşçı tarafından yapıldığını hissediyorsunuz. Özellikle mutfak, çocuklarla birlikte evin en sevdiğimiz yeri" şeklinde konuşuyor.

Evleri cennetleri oldu

Ünlü model Heidi Klum ve eşi Seal, Meksika sahillerinde bulunan evlerinin kapısı In Style dergisine açtı. Klum, Pasifik manzaralı evi için şöyle dedi: Bu ev bizim cennetimiz!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Evleri cennetleri oldu
Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden olan Heidi Klum ve Seal, Meksika'daki lüks evlerinde yazın tadını çıkarıyor. Üç çocuklarıyla birlikte yılın büyük bir kısmını bu evde geçiren çift, evlerinin dünyanın tüm karmaşasından uzak, cennet gibi bir yer olduğunu söylüyor. Klum, başını dinlemek istediğinde soluğu bu evde alıyor. "Peşinizde koşan paparazziler ve iş telefonları yok. Karşınızda uçsuz bucaksız bir okyanus manzarasıyla, bu ev size huzuru vaat ediyor" diyor konuşuyor güzel model...

HAVUZDA TUZLU SU KULLANILMIŞ
Evlerini de Meksika tarzında dekore etmeye özen gösteren çift, genellikle ahşap öğelere yer verdiklerini söylüyor. Evin bahçesindeki geniş havuzda tuzlu suyu tercih eden ünlü çift, vakitlerinin çoğunu bu havuzda ve hemen onun yanında bulunan üstü açık ve tenteli geniş salonlarında geçiriyor. Meksika'da evlenen çift için bu ev ayrı bir anlam taşıyor. Her yıl evlilik yıldönümlerini burada kutlayan çifti, yakın dostları ve akrabaları da yalnız bırakmıyor. Komşuları arasında; Giorgio Armani, Minnie Driver ve Uma Thurman gibi isimler yer alıyor.
Haberin fotoğrafları