kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Her ruh halinde alışveriş yapılabilir!

- Dizinin bir bölümünde Carrie sevgilisinden ayrıldıktan sonra kendini iyi hissetmek için beş çift Manolo Blahnik ayakkabı alıyor. Siz böyle bir şey yaptınız mı hiç?
- T.Ü.:
Mutsuz olduğum zaman alışveriş yapmak hep iyi geliyor. Ama böyle bir şey hiç yapmadım. Ama ayakkabı takıntım var. Çok ayakkabım var ama alıp, giymediğim ayakkabıları vermeyi de çok seviyorum. Buna rağmen dolaptaki ayakkabı sayım hiç eksilmez. Annem çok eleştiriyor, "Bu kadar para verilir mi!" diye. Ben de, "Kumarım, içkim, sigaram yok, ayakkabım var," diyorum... Diğer taraftan Manolo'yu ben de çok beğeniyorum. Ama burada satılanlar, New York'takiler gibi değil. Yurtdışına gittiğim zaman takip etmeye çalışıyorum. Buraya getirilenler iğrenç! Her markanın en kötüleri geliyor.
- E.S.: Maalesef alışveriş hastalığım var. Kendimi durdurmaya çalışıyorum. Almayı seviyorum. Ama bunun ruh halimle ilgisi yok. Mutluyken de mutsuzken de alışveriş yapabilirim. Almak olsun!

- Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
- T.Ü.:
Yaşanmışlığı olan şeyin ruhu olduğunu düşünüyorum. O yüzden vintage seviyorum. Allah'tan Ece (Sükan) ve Ahu (Yağtu) var! Ama pahalı tabii. Los Angeles'a gittiğim zaman vintage pazarlardan bavullar dolusu alışveriş yapıyorum. Orada hem fiyatlar çok uygun hem de çok güzel şeyler var. Burada da Beyoğlu'ndaki Bay Retro'yu beğeniyorum. Orada 20 YTL'ye çok şık bir gece elbisesi bile bulabilirsiniz.
- E.S.: 5-10 yıl öncesine kadar yurtdışından alıp gelme modası daha çoktu. Şimdi taksit imkânı olduğu için burası da cazip.