kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ak Parti Esatpaşa Temsilciliği önünde bomba alarmı

Yeni Haber
Üsküdar Esatpaşa Mahallesi'nde AKP Mahalle Temsilciliği'ne bırakılan patlayıcı uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Esatpaşa Mahallesi'nde bulunan AKP Mahalle Temsilciliği girişindeki cama koli bantı ile sabitlenen ve ucunda fitil bulunan kavanozu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri içerisinde beyaz toz ve kapağında fitil bulunan kavanozu cama sabitlenmiş vaziyette görünce yolu trafiğe kapatarak bomba imha uzmanlarını çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanları özel koruyucu kıyafet giyerek çalışmalarına başladı. Bomba imha ekipleri kavanozu bulunduğu yerden sökerek etkisiz hale getirildi. Kapağının üzerine açılan bir delikten fitil geçirildiği görülen kavanozun içerisinden ise çok sayıda civata ile ne olduğu henüz belirlenemeyen beyaz renkli toz olduğu belirlendi.

Etkisiz hale getirilen cisim incelenmek üzere bomba imha uzmanları tarafından götürülürken, mahalle temsilciliğinin bulunduğu cadde tekrar trafiğe açıldı.

CİHAN