kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Millilerimizin sesini Gülben duyuracak - VİDEO

Yeni Haber
EURO 2008 öncesi Milli Takım'a destek amaçlı hazırlanan ve Gülben Ergen'in yorumladığı "Avrupa" şarkısının yeni versiyonu Reina L'Altra Risacca Restaurant ' da düzenlenen basın lansmanı ile ilk kez tanıtıldı.

Spor, sanat ve magazin camiasından ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirilen, coşku ve duygu dolu anların yaşandığı lansman gecesine kırmızı-beyaz kıyafet ile gelen Gülben Ergen'in heyecanı gözlerden kaçmadı.

Türkiye'nin Milli Takım'la birlikte tek yürek olacağı ve milli takımımızın başarılarını tüm dünyaya bir kez daha göstereceği, heyecanla beklenen EURO 2008 öncesi, "Avrupa" Milli Takım' a destek şarkısı tüm konuklardan tam not aldı.

"AVRUPA" MİLLİ TAKIM' A DESTEK ŞARKISI

Sözlerini Pınar Andı'nın yazdığı, müziğini Emre Irmak'ın bestelediği şarkının yeni düzenlemesini Taşkın Sabah gerçekleştirdi. Şarkının nakarat kısmında Ege Çubukçu ile Rap düeti yapan Gülben Ergen performansı ile büyük beğeni topladı.

Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğinde çekilen "Avrupa" Milli Takım' a destek şarkısının klip çekiminde Gülben Ergen'e özel bir rap grubu, dansçılar ve bando eşlik etti. Çekimlerde 250 kişilik bir ekip görev aldı.

Milli Takım'ımızı destekleyecek herkesin tek bir ağızdan duygularını ifade edeceği, ortak dil haline gelecek bir şarkı olarak nitelendirilen şarkının, Gülben Ergen'in son albümüne yeni versiyonu ile ekleneceği belirtildi.
Şarkının sözleri şöyle;

(CİHAN)