kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:20 Ne Pişirelim?
08:50 Kadının Gücü
10:45 Yerli Dizi Saklambaç
13:20 Kadın Olmak
14:45 Yerli Dizi Selena
16:40 Yerli Dizi Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi Sıla
22:20 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
00:30 Sinema
02:30 Karayılan (Tekrar)
 
08:50 Kadının Gücü
Kadının Gücü.
İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Kadının Gücü' sabah ekranını şenlendirmeye devam ediyor. Yıllar sonra sahnelere dönen Pınar Eliçe'nin katılacağı programda nakış ve boncuk işleme ustası Saliha Çelik başarı öyküsünü anlatacak. Diyetisyen Selahattin Dönmez ise kadınlara doğru beslenmenin sırlarını aktaracak. atv 08.50
 
20:00 Yerli Dizi Sıla
Geçmişte yaşanan her şeyi öğrenen Murat ailesini katleden Genco'larla hesaplaşmaya geliyor Geçmişte yaşanan her şeyi öğrenen Murat ailesini katleden Genco'larla hesaplaşmaya geliyor.
Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat ve Menderes Samancılar'ın oynadığı 'Sıla' aile içi hesaplaşmaların gündeme geleceği yeni bölümüyle karşınızda... Boran ve Berzan için artık savaş koşulları geçerlidir. İkisi de birbirlerinden gelebilecek ataklara karşı hazırlıklıdır. Ancak Boran'ın karşısındaki tek tehlike Berzan değildir. Geçmişte yaşanan her şeyi öğrenen Murat, ailesini katleden Genco Ailesi'yle hesaplaşmaya kararlıdır. Üstüne üstlük hastaneden kaçıp Mardin'e gelen Esma da Boran ve Sıla'nın canını yakacak planı için harekete geçer. atv 20.00
 
22:20 Yerli Dizi Hatırla Sevgili
Hatırla Sevgili'den hafızaları tazeleyecek bir bölüm: 12 Eylül sabahı ordu yönetime el koyuyor... Askerler Necdet'in kapısına dayanıyor.
Yakın tarihimize ışık tutan 'Hatırla Sevgili' merakla beklenen yeni bölümüyle ekranda. 12 Eylül'ün ayak sesleri duyulmaya başlamıştır. Komutanlar, yönetime el koymak için son hazırlıklarını yapmaktadır. Gazeteciler ve parlamenterler arasında darbe yapılacağı söylentileri yaygındır ancak kimse kesin bir şey bilmemektedir.

SAATLER 04.00...
Ahmet ve Defne gözaltında olan Zeynep ve Ali'yi çıkarmak için çabalamaktadır. Herkes Sevim'i teselli etmeye çalışır. 12 Eylül sabaha karşı 04.00'te radyodan yapılan açıklamada ordunun yönetime el koyduğu bildirilir. Bir saat sonra Necdetler'in evinin kapısı çalınır. Askerler Necdet'i götürmeye gelmişlerdir.
atv 22.20