kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tuğba Erbil: Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunuyum ama uzmanlık alanım üzerine çok fazla çalışma yapma fırsatım olmadı. İtalya’da restorasyon master’ı yapmayı planlıyordum. Derken aşık oldum.

Mehmet Ali hayatımda yaşadığım en büyük aşk

Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Tuğba Erbil, eşi Mehmet Ali Erbil'i anlattı: Beni çok güzel, farklı sevdiği için ona aşık oldum. O benim yaşadığım en büyük aşkım..
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eşi olmanın ötesinde, iş kadını ve yardım projeleri gönüllüsü Tuğba Erbil, evliliğine dair bilinmeyenleri Marie Claire dergisinden Damla Gökdel'e anlattı. Tuğba Erbil, "Mehmet Ali hayatımda yaşadığım en büyük aşk" dedi ve ekledi: "Aşkım henüz dinmedi, umarım hiç de dinmez. Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra birbirimize olan düşkünlüğümüz çok daha farklı bir noktaya geldi. Onunla hayatı paylaştıkça daha da çok seviyorum."

BENİ FARKLI SEVDİ
* Hiçbir zaman evlilik hayalleri kuran bir kadın olmadım. Farklı hayat planlarım vardı. Kariyer, dünyayı gezip görmek, farklı insanlar tanımak benim için evlilikten daha ön plandaydı.

*
Mehmet Ali'ye de tamamen arkadaş olarak yaklaştım ama çok farklı gelişti. Hiç beklemediğim bir ilişkiydi. Hayat görüşümüz, duruşumuz, beklentilerimiz çok örtüşüyordu. İkimiz de naif, sade bir hayatı seviyorduk. Edebiyattan, sanattan, spordan hoşlanıyorduk. Kısacası, çok uyuştuk...

* Mehmet Ali tanıdığım insanlardan çok farklıydı. Duygularını çok net ve güzel anlatabilen biriydi. Sanatçı olduğu için günlük hayatında da kendini çok başka ifade ediyordu. İnsanları çok güzel seven, duygularını çok güzel ifade edebilen ve bunu da açıkça söyleyen biri. Beni çok güzel, çok farklı sevdiği için ona aşık oldum.

POZİTİFE DÖNÜŞTÜRDÜM
* Onun hayat tecrübesinin fazla olması bende tedirginlik yaratmadı ama bulunduğu konumdan dolayı başımı önüme alıp düşündüğüm çok zamanlar oldu. Yaptığı en ufak bir hareketin bir gün sonra gazetelerde yer bulması ürkütmüştü beni.

* Başta ürktüğüm bir durumu, kendime doğru pozitife dönüştürdüm. Eşimden dolayı ister istemez insanların merak ettiği, önemsediği biriysem; bunu yararlı bir yola kanalize etmeliydim. Sosyal yardım projeleri de bu şekilde gelişti.

*
Hayat bana ne getirdiyse kabullenip, artılarını olumlu işlere dökmeliydim. Aslında tam anlamıyla içinde olmadığım bir dünyada var olmanın yolunu bu şekilde buldum. Kendimi de zaten bu şekilde iyi hissediyorum. Aksi takdirde eşimin yanında aksesuvar gibi durabilirdim ve bu beni rahatsız edebilirdi.

* İnsanın en büyük yatırımı kendine yaptığı yatırımdır. Böylelikle hem eşime hem de çocuğuma çok daha sağlıklı yaklaşabiliyorum. Hayatta nerede olursanız olun, ne yaşarsanız yaşayın, bireysel olarak güçlü olmak zorundasınız.

*
Kıskançlık duygusundan da çok hoşlanan biri değilim. Kendimi çok yoramam. O psikozla yaşayacak biri değilim. Ben güvenmeyi tercih ediyorum. Güvenmeyeceksem de, hayatımdan hemen çıkarırım.
Haberin fotoğrafları