kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Benim çok seksi bir ses tonum vardır

* Sizin Bollywood film sektörüne de katkınız var. 'Mission İstanbul' filminin müziklerini de yaptınız değil mi?
Evet. Türkiye'de film çekiyorlardı, bir Türk besteciyle çalışmak istediklerini söylemişler. Ortak bir kanalda buluştuk. 15 günlüğüne Hindistan'a gittik ve orada film için yaptığım şarkı bu yazın hiti olacak. Önümüzdeki dönemlerde Hindistan'da bir single çıkartabilirim.

* Oyunculuk yapmayı düşündünüz mü?
Düşünmem mi! Daha önce oynamadığım için çok pişmanım. 1995'te teklif geldiğinde hiç de etik olmadığını; bir müzisyenin, müzisyen olarak kalması gerektiğini düşünmüştüm. Keşke o zaman denemiş olsaydım. O zamanki etik anlayışla bu zamanın etiği çok farklı. O zamanlar böyle şeyler çok eleştiriliyordu ve riskliydi. Şu anda her şey çok karman çorman. Herkes her işi yapıyor. Şarkı söylemeyi bilmeyen adam şarkı söylüyor, ben neden dizide oynamayayım?

BAŞROL GELDİ
* Bir dizi projeniz var mı?
Bir dizi film için başrol teklifi geldi. Dizinin adı henüz belli değil. Deneme çekimi yaptık ve çok beğendiler. Kanal kabul ederse haziran sonunda çekmeye başlayacağız. Dizinin müziklerini de büyük ihtimale ben yapacağım.

*Nasıl bir rolde izleyeceğiz sizi? Kendi sesinizle mi oynayacaksınız?
Tabii kendi sesimle oynayacağım. Ses tonum çok seksidir benim. Dizinin senaryosu benim için yazıldı. Bir dram olacak. Şehir hayatından sıkılmış, kasabaya, zengin babasının yanına dönen bir genci canlandıracağım dizide.