kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Sultan çorba

Yağla birlikte rendelenmiş havucu bir tencereye koyun ve bir dakika çevirin. Unu ilave ederek 2-3 dakika daha kavurun. Sütü ve et suyunu da ilave edip, kaynamaya bırakın. Kaynayınca kısık ateşe alıp 10 dakika daha pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri ile servis yapın.

MALZEMELER 10 kişilik
* 2 adet havuç

* 2 çorba kaşığı un

* 3 su bardağı süt

* 3 su bardağı et suyu

* 1 kahve fincanı sıvıyağ

* 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

* Tuz

* Karabiber