kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarkan Azeri hayranlarını coşturdu

Yeni Haber
Türk pop müziğinin mega starı Tarkan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de konser verdi.

Sanatçı, Bakü'deki "Yeşil Tiyatro" açık hava sahnesindeki konseriyle Azeri sevenlerini coşturdu. Tarkan eski ve yeni albümlerinden seçtiği şarkılarla sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

İlginin yoğun olduğu konseri sahne alanının hemen yakınındaki apartmanların balkonunda izleyenler de oldu. Sahneyi görebilen her balkondan ev sahipleri konseri bedava dinlemenin keyfini çıkardı.

Bilet fiyatlarının yüksek olduğu konseri yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konsere gelenlerin çoğunluğunu gençler ve üniversiteli öğrenciler oluşturdu. Tarkan'ın şarkıları ile dans eden Azeri gençler, zaman zaman konseri cep telefonlarına kaydetmeği de ihmal etmediler.

Konser sırasında dinleyenlerin oturması ve sahneye uzak kalışı ise Tarkan'ı rahatsız etti. Birkaç şarkıdan sonra Tarkan dinleyenlerinin ayağa kalkmasını ve sahneye yaklaşmasını istedi.

Akşam saat 21:00 sularında başlayan konser 2 saatten fazla devam etti. Tarkan aynı sahnede daha bir konserini de bu akşam verecek. Tarkan'ın konserine biletlerin resmi fiyatları 80 dolarla, 450 dolar arasında değişiyor. Karaborsaya da düşen biletler resmi rakamlardan oldukça pahalıya müşteri buldu.

(CİHAN)