kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlilik tarihleri belli oldu

Yeni Haber
Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un evleneceği duyumunu alan gazeteciler Şişli Evlendirme Dairesi'ne koştu. Ancak çiftin değil arkadaşlarının dünya evine girdiği ortaya çıktı. Gazetecilerin sorusu üzerine Emre Altuğ, 17 Ağustos'ta evleneceklerini açıkladı.

Şişli Evlendirme Dairesi'nde kıyılan Atlantik Yapım'ın organizatörü Erdal Bozkuş ile Tülin Özdoğan'ın nikahı basını hareketlendirdi. Nikah töreninin Emre Altuğ ile Çağla Şıkel'e ait olduğu iddiası gazeteciler arasında yayılınca çok sayıda magazin ekibi evlendirme dairesine akın etti. Nikah salonuna gelen basın mensupları, Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'un yalnızca arkadaşlarının nikahına katılmak üzere evlendirme dairesine geldiğini öğrendi.

Atlantik Yapım'ın organizatörü Erdal Boşkuş ile Tülin Özdoğan'ın nikah şahitliğini şarkıcı Teoman ve ile Oray Eğin yaptı. Nikahın ardından çifte evlilik cüzdanını veren Teoman, "Bu benim ikinci nikah şahitliğim. Çok heyecanlıyım. Bana günde 9 kez 'ne zaman evleneceksin' diye soruyorlar. Büyüyünce evleneceğim" diye konuştu.

Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti basın mensuplarının "Darısı sizin başınıza" demesi üzerine, "İnşallah, amin. Nikahımızı saklıyor gibi bir izlenim var. Biz 17 Ağustos'ta Sorti'de evleneceğiz" açıklamasında bulundu.

(CİHAN)