kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özdil, kendisini arayan SABAH muhabiri ile görüºmedi.

Vatandaş: Başkana serum taktılar, gizledi

Bekir TOSUN
Aksaray'da binlerce kişiyi hasta eden şebeke suyunu kamera karşısında içen Belediye Başkan Vekili'ne dört şişe serum verildiği iddia edildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Vatandaş: Başkana serum taktılar, gizledi
Aksaray'da 14 Mayıs'tan bu yana bulantı ve ishal şikâyetleriyle hastanelere başvuranların sayısı 6 bini geçerken, kamera karşısında şebeke suyunu içip "Gönül rahatlığıyla içebilirsiniz" diyen Aksaray Belediye Başkan Vekili Sadi Özdil'e 4 şişe serum verildiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde makamında suyu içen Sadi Özdil'in bu açıklamasından birkaç gün sonra rahatsızlandığı ve gizlice götürüldüğü Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü öne sürüldü. Koluna arka arkaya 4 şişe serum takılan Özdil'in, tedavinin ardından yine gizlice hastaneden çıkartılarak taburcu edildiği öğrenildi.

EMEKLİ ASTSUBAY GÖRDÜ
İsmini açıklamak istemeyen görgü tanığı bir emekli astsubay, Sadi Özdil'le hastanede karşılaştığını ve "Başkanım suyu içtiniz ama hastanelik oldunuz" dediğini, başkanın da "Olur..." demekle yetindiğini ileri sürdü. Bu arada Aksaray Devlet Hastanesi kayıtlarında, Sadi Özdil'in kaydının bulunduğu öğrenildi.