kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Serkan K.

Chat'teki kızı soydu şantajdan tutuklandı

Enis YILDIRIM - ANKARA
İnternette 17 yaşındaki kıza kendini "Çisem" diye tanıtan ve kamera önünde soyunmaya ikna eden genç, görüntülerle şantaj yapınca suçüstü yakalandı..
Çanakkale'de özel bir şirkette bilgisayar yazılım uzmanı olarak çalışan Serkan K. (22), Ankara'da bir lisede eğitim gören A.S. (17) adlı kızla internet üzerinden arkadaşlık kurdu. İnternette nakolita_65@hotmail. com adlı adresi kullanan Serkan K., MSN'de tanıştığı A.S.'ye kendisini kız olarak "Çisem" ismiyle tanıttı ve İzmir'de yaşadığını söyledi.

'SEN DE SOYUN'
Bir süre sonra A.S.'den soyunmasını isteyen Serkan K., çekingen davranan genç kızı ikna etmek için "Ne var bunda. İşte ben soyunuyorum, sen de soyun" dedi. İkna olan A.S. internette soyunmaya başladı. Bunun üzerine Serkan K., genç kızı dakika dakika kaydetti. Daha sonra elindeki görüntülerle şantaj yapan Serkan K., genç kıza "Sanal seks istiyorum" dedi, karşı çıkınca da görüntüleri yaymakla tehdit etti. Genç kızın şikâyeti üzerine Serkan K.'nın adresini tespit eden polis, zanlıyı bilgisayarı başında yakaladı. Gözaltına alınan 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.