kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

FDB, Antalya'ya 70 milyon Euro'luk rezidans yapacak

FDP Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen ve metrekaresi bin 200 Euro'dan satılacak Ak Club Residence, 2009 yılının sonunda teslim edilecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
FDB, Antalya'ya 70 milyon Euro'luk rezidans yapacak
FDB Yapı, Antalya'da inşa ettiği Ak Club Residence'ın dört bloktan oluşan ilk etabı için 11 milyon Euro harcayacak. Dört etaptan oluşacak proje, 2009 yılı sonunda teslim edilecek. Toplam bin 200 konuttan oluşacak projede satışlar haziran ayında başlayacak. Büyüklükleri 56 metrekare ile 105 metrekare arasında değişen daireler, 1+1 ve 2+1 olarak iki farklı seçenek sunuyor. Metrekare fiyatları bin 200 Euro'dan satışa sunulacak konutlardan 4 bin Euro da möble farkı alınacak.

'İkinci el ihtiyacını karşılayacak'
FDB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, ikinci konut sahibi olmanın zorluklarının bu projeyle ortadan kalkacağını belirterek şunları söyledi: "Türkiye'de 20 milyona yakın ikinci konut var ve bunların üretim potansiyeli yok. İkinci ev yerine, otel yapılması durumunda, Türkiye 40 milyon ilave yatağa sahip olabilirdi ve bugünkü kapasiteyi kat kat artırabilirdi. Böyle bir sistem daha önce başlatılsaydı, atıl durumdaki ikinci evler Türk turizmine kazandırılabilirdi. Bizim, Ak Club Residence projemiz, hem ikinci konut ihtiyacını karşılayacak hem de sunacağı hizmet standartlarıyla Antalya'nın merkezinde turizme hizmet edecek." Antalya havaalanına 10 dakikalık mesafede yer alan Ak Club Residence'ta kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, güzellik salonu/ kuaför, sauna, masaj odaları, masa tenisi, tenis kortları, kafe-bar restoran, toplantı odaları, snack bar, resepsiyon, ofis hizmetleri gibi beş yıldızlı otelde bulunan tüm aktiviteler bulunacak.