kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Nez hizmetçimdi'

Aydın HAMZA
Yeni Haber
Şarkıcı Nez'in 1997 yılında İbrahim Tatlıses'in özel uçağında hosteslik yaptığı ortaya çıktı. İbo 'Hostes demeyelim, Nez hizmetçim gibiydi' dedi..
Kıbrıs'taki Kaya Artemis Resort& Casino'da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses her zamanki gibi yine ilginç açıklamalarıyla kendisini izleyen yaklaşık bin kişilik grubu şaşırttı.

Kaya ile Artemis'i iki ortak şirket sandığını söyleyen İbo, "Buraya gelince Artemis'in aslında bir tapınak olduğunu öğrendim. Zaten benim coğrafyam pek iyi değildi" diyerek herkesi güldürdü.

'Urfalılar bana küstü'
Son genel seçimlerde memleketi Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olacağını açıklayan İbrahim Tatlıses daha sonra Genç Parti'den İstanbul milletvekili adayı olmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Urfalılar'ı durup dururken seçim sırasında yarı yolda bırakmış oldum. Bu yaptığımdan ötürü hemşehrim Urfalılar bana küstü." Davetliler arasında eşinin doğumgününü hatırlamayan bir izleyiciye takılmayı da ihmal etmeyen İbrahim Tatlıses, "Eşinin yaş gününü bilmeyen koca mı olur? Sen bir de bana sor. Hepsininkini biliyorum bir tanesini değil" diyerek pot kırdı. İbo, karşısında kameraları görünce durumu toparlamaya çalıştı ama iş işten geçmişti.

'Sonradan öğrendim'
Bu arada ünlü şarkıcının asıl şok sözleri ise şarkıcı Nez hakkındaki açıklamalarıydı. Nez'in 1997'de kendisine ait özel bir uçakta hosteslik yaptığının ortaya çıkması üzerine İbrahim Tatlıses, gündem yaratacak şu açıklamaları yaptı: "Evet Nez uçağımda çalıştı. Bunu sonradan öğrendim. Allah gözlerimi kör etmiş herhalde. Gerçi Nez'e hostes demeyelim. Yardımcım, hizmetçim gibiydi."