kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Toptan ilk sigara teftişini yaptı

Yeni Haber
Kapalı alanlarda sigara yasağını öngören kanun 19 Mayıs'tan itibaren uygulanmaya başlanırken, Meclis Başkanı Köksal Toptan da, kulislerde ilk sigara teftişini yaptı. Toptan Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu ile birlikte iktidar ve muhalefet kulislerini dolaştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, kapalı alanlarda sigara yasağını öngören kanunla ilgili yönetmelik dünden itibaren uygulanmaya başlanırken, Meclis Başkanı Köksal Toptan, AKP'li Meclis İdare Amiri Hüsrev Kutlu ile birlikte Meclis kulislerini dolaştı. İlk olarak iktidar kulisini dolaşan Toptan'a kulisteki milletvekilleri "sigara teftişi mi?" diye sorarken Toptan da "ne teftişi, milletvekili teftiş mi edilir" diye espri yaptı.

Toptan daha sonra iktidar kulisinden Meclis bahçesine çıkarak, sigara içen milletvekilleri için bahçede yapılacak düzenlemeleri gözden geçirdi. Milletvekilleri ise bahçeye oturulacak banklar yapılmasını ve sigara izmariti atılacak küllüklerin konulmasını istediler. Toptan iktidar kulisinin ardından muhalefet kulisine de gelerek milletvekilleri ile sohbet etti. Toptan ile muhalefet milletvekillerinin sohbetinin konusu da yine sigara oldu.

(ANKA)