kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tatile yurtdışında başlıyorlar

İLİŞKİLİ HABERLER
Tatile yurtdışında başlıyorlar
* DEMET AKALIN (MALDİVLER): "Bu yaz işlerden fırsat bulabilirsem, üç gün de olsa sevgilim Oğuz Kayhan'la Maldivler'e kaçmak istiyoruz. Aslında Miami'den yeni döndük... Çok eğlendim, dinlendim, çok iyi geldi. Bu yüzden tekrar gitmek istiyoruz. Ayrıca yazın Fethiye'ye gitmeyi de planlıyoruz."

* ARZU BALKAN (AMERİKA): "Tatili kızımla birlikte geçireceğim. Bir hafta kadar Amerika'ya gitmeyi, oradaki dostlarımla birlikte olmayı planlıyorum. Türkiye'ye döndükten sonra da ailemle Ege sahillerinde tatile çıkacağım. Tatilde kızımla yüzmek, kitap okumak ve dinlenmeyi seviyorum."

* BURCU KARA (İSPANYA): "Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatili için Amerika'ya gitmek istiyorum. Bu yıla kadar dizi ve tiyatro projelerim nedeniyle mümkün olmamıştı. Bu yıl ABD'ye tek başıma gideceğim. Sonra da kardeşimle İspanya'ya gitmeyi planlıyoruz. İspanya'yı çok seviyorum ve İspanyolca öğreniyorum. İspanya dönüşünde de Çanakkale- Asos'u düşünüyorum."

* LEVENT ÜZÜMCÜ (LONDRA): "Haziran başı gibi ailemle birlikte Londra'ya gideceğiz. Hem tatil yapacağız hem de akrabalarımızı göreceğiz. Bu tatil programının arasında iş için Almanya'da Born Bienali'ne gideceğim. Oradan da Los Angeles'e geçecek, bir ay kadar kalacağız. Türkiye'ye dönünce de Ayvalık'a gideceğiz. Benim babam Ayvalıklı olduğu için her sene muhakkak gideriz."

* DOLUNAY SOYSERT (YUNAN ADALARI): "Eşimle (Sinan Tuzcu) geçen yıl Yunan Adaları'na gittik ve çok beğendik. Bu yüzden bu yıl da tatil planımıza ekledik. Tatil yaparken farklı yerleri görmeyi seviyorum. Her yaz tekne gezisi yaparız. Eğlence hayatına çok fazla katılmıyoruz. Denize girmek, güneşlenmek, kitap okumak kafamı dinlendiriyor."
Haberin fotoğrafları