kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Kimse şikayetini çekmesin!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Çin'de düzenlenecek Olimpiyatlar için Antalya'da kamp yapan Kazakistan judo milli takımı sporcularından beşinin alkollü halde polis dövdükleri iddia edildi.

KEMAL TURAN: Bu insanlar yam yamın önde gidini... Ben Kazakistan'da çalıştım. Bunlar kadar açgözlü insanlar görmedim. Müslüman olduklarını savunup, Müslümanlığı bilmeyen millet... İnşallah araya birileri girip de ceza almaktan kurtulmaz. Ama şu da var ki; aralarında çok iyileri de var. Hepsi böyle değil!

KEMAL KARAGÜZEL: Ben Türküm ve aşırı milliyetçiyim. Moskova'da çalışıyorum. Burada, biz bunlardan çok çekiyoruz. Kendi memleketlerinde zaten inşaatları basıp, Türk işçileri dövüp paralarını alıyorlar. Konsolosluğa gidiyoruz ama kimse bizim konsolosluğu dinlemiyor. Bizi takan yok ama biz ne yapıyoruz? Adamlar bizim memlekete geliyor bizi dövüyor ve neymiş, konsolosluk araya girmişmiş. Olmaz böyle şey!

ALTAN ÇETİN: Kimse şikayetini geri falan çekmesin! Kazaklar'ın, Kazakistan'da çalışan Türkler'e yaptıklarını hatırlayın! Cezasını çeksin sarhoş Kazaklar!